BOOKING FOR MAKE-UP FORM

NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NO:
BOOKING FOR: WEDDING MAKE-UP
ENGAGEMENT MAKE-UP
DINNER OR EVENT
BENGKEL SOLEKAN
INQUIRY:

Click here to put a form like this on your site.

Monday, December 13, 2010

AZMIRA & IZZUAN Majlis Pernikahan & Persandingan yang sangat meriah pada 04 December 2010 di Taman Alor, Alor Gajah Melaka













Oh my Sayang "Azmira" lovely assistant. Hu...hu...hu.. sedey nyer kamu dah kahwin.... Izzuan jaga Myra baek-baek yer... Dan tolong izinkan Myra jadi asst akak lagi yer. Dah tiba masanya entry utk Myra di majlis pernikahan serta majlis persandingan nya. Si kecil molek nie, mudah utk makeup kan nya. Pada mulanya Salima tidak dpt makeupkan nya tetapi akhirnya dapat juga makeupkan Myra utk 3 sesi skali nikah, sanding dan bertandang. Alhamdullilah, semua family nya happy dan puashati dengan makeup yg Salima buat. Sangat cantik. Penekanan pada bahagian mata Myra nie amat penting disebabkan matanya yg sangat galak. Perbezaan makeup nikah dan Sanding perlu utk lihat perubahan wajahnya. Tidak perlu foundation yg sgt tebal dan tekankan pada bahagian mata nya sahaja. Dan lihat lah hasil nya. Pakej Andaman dari Sayang Creation...Photographer Apai Picture...

2 comments:

  1. Cantik sangat. Nice makeup :)

    ReplyDelete
  2. hehe..tq akak! luv u.thanx for the lovely make up!sape ckp over tu mmg ngok2 :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...