BOOKING FOR MAKE-UP FORM

NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NO:
BOOKING FOR: WEDDING MAKE-UP
ENGAGEMENT MAKE-UP
DINNER OR EVENT
BENGKEL SOLEKAN
INQUIRY:

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, April 7, 2010

MAJLIS PERSANDINGAN MALISSA - TELUK MAS (03-04-2010)









Ini merupakan job terakhir salima sebelum nak bercuti panjang bersalin. Alhamdullillah semua job telah selesai sebelum bersalin anak kedua nie bila-bila masa jer nak keluar... Heee...heee... Ramai yang takut salima bersalin kat umah pengantin jer... Tetapi tidak, sebab semua pengantin dah selamat dengan majlis perkahwinan mereka.
Yea..yeaa.. lepas nie rehat 2 bulan berpantang... Mesti rindu nak solek muka orang...hu..hu..hu..
Mell nie book salima untuk make-up dari majlis pernikahan, malam berinai dan majlis persandingannya keesokan hari. Tapi salima dapat update gmbar di hari persandingan nya sahaja....

5 comments:

  1. xpe, kalau dah gian nk mekapkan org ms dlm pantang tu nnt, time boring2 bleh je mekap muka sendiri..ngeeeeeeee..

    selamat branak k..hope sumenya selamat + sihat :)

    ReplyDelete
  2. make-up diri sendiri dalam pantang. Mahu beroyan nanti di buat nya...hee...hheee..

    ReplyDelete
  3. hehe---saya suka make up yg ni--cantik--nampak natural....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...