BOOKING FOR MAKE-UP FORM

NAME:
EMAIL ADDRESS:
CONTACT NO:
BOOKING FOR: WEDDING MAKE-UP
ENGAGEMENT MAKE-UP
DINNER OR EVENT
BENGKEL SOLEKAN
INQUIRY:

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, March 30, 2010

BENGKEL SOLEKAN INTENSIF KUALA LUMPUR (21-03-2010) AHAD



penyampaian sijil kepada peserta
tengok nie dik macam mana akak buat... ahaks... korang berdua memang best


bersungguh-sungguh mereka semua

Bengkel Solekan Intensif kali ke-2 di adakan pada 21 March 2010 (Ahad) bertempat di Pusat Belia Antarabangsa Bandar Tun Razak, Cheras Kuala Lumpur.
Terima kasih kepada semua peserta yang menyertai kursus kali ini. Seperti kelas-kelas yang lepas semua peserta cukup sporting dan best giler.... Kali ini peserta lelaki juga ada menyertai bengkel solekan. Mereka juga berbakat dalam bidang solekan, jangan marah you all...

5 comments:

  1. weeeeeee.... beshnyer kelas.....

    ReplyDelete
  2. tengkiu so much kt "sifu" kak salima n the geng coz bg ilmu kt kiteowg sume...hehe
    mmg best bengkel nie..slow2 msti jd mcm akak 1 hari nnt...insyaAllah..

    ReplyDelete
  3. Amin, memang impian untuk melahirkan pelapis-pelapis jurusolek professional. So korang lah calon-calon nya. Usaha tangga kejayaan. Ilmu perlu di kongsi bersama bukan disimpan utk kepentingan diri. Korang mesti boleh jadi lebih dari akak punya...

    ReplyDelete
  4. razzi, thanks. Yang join kelas solekan semua nya sporting habis... Mereka pun tidak bosan semasa pembelajaran.

    ReplyDelete
  5. Hi, memang cantik mekap2 dan gaya2 eye-shadow yg menarik dan terkini.
    Cuma nak kongsi, kami ada mneyediakan perkhidmatan bilik seminar untuk kursus2, seminar atau bengkel2, kelas tusyen dan bilik mesyuarat ringkas. Sila layari http://jombts.com/seminar-and-training-room-rental jika berminat. TQ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...